PONIŻSZA OFERTA STANOWI PRZYKŁADOWE MENU. KAŻDE ZLECENIE TRAKTUJEMY INDYWIDUALNIE
Zupa
– Krem z dyni z imbirem i mlekiem kokosowym
Dania na ciepło
– Klopsiki wieprzowo-wołowe w sosie ze świeżych pomidorów z oregano
– Puree ziemniaczane z chrzanem
– Groszek z miętą i masełkiem
Sałaty
– Mieszane sałaty z pomidorkami cherry i grzankami w cytrynowym winegrecie
– Domowy coleslaw z nasionami gorczycy
Deser
– Sałatka owocowa
Zupa
– Krem z pomidorów z pomarańczą
Dania na ciepło
– Udziec z indyka w sosie z podgrzybków z bekonem
– Kopytka
– Fasolka szparagowa z oliwą czosnkową
Sałaty
– Waldorff z cykorią, pomarańczami i orzechami
– Surówka z selera z orzechami
Deser
– Mus czekoladowy z nutą pomarańczy i płatkami soli morskiej
Przekąski
– Mix kolorowych crostini z pastami warzywnymi
Dania na ciepło
– Filet z dorsza w cytrynowym sosie z kaparami
– Ryż basmati z czarnuszką
– Warzywa sezonowe z pieca z miodem gryczanym i świeżym tymiankiem
– Kasza gryczana z pieczonymi burakami
Sałaty
– Mieszane sałaty z serem bałkańskim i pomidorkami wiśniowymi w balsamicznym winegrecie
– Surówka z marchewki z chrzanem i jabłkami
Deser
– Tartaletki z domowym kremem mascarpone i owocami
Zupa
– Krem marchewkowy z płatkami migdałów
Dania na ciepło
– Cukinia z pieca w sosie z paprykowym
– Ziemniaki z rozmarynem
– Brokuły i kalafiory ze świeżym chili i czarnuszką
– Pęczotto z warzywami i prażonym słonecznikiem
Sałaty
– Mieszane sałaty z cykorią i orzechami w cytrynowym winegrecie
– Surówka z kiszonych ogórków
Deser
– Tapioka na mleku kokosowym z musem mango