PONIŻSZA OFERTA STANOWI PRZYKŁADOWE MENU. KAŻDE ZLECENIE TRAKTUJEMY INDYWIDUALNIE
Zimne przekąski
- Crostini z tatarem z wędzonego łososia, oliwkami i limonką
- Crostini z tapenadą
- Crostini z wędzoną rybą, kaparami i koperkiem\
- Mini focaccia z suszonymi wędlinami i musami z warzyw
- Koreczki z mini mozzarellą i pomidorkami cherry
- Parfait z wątróbki drobiowej z żurawiną i jabłkiem na grzance z musztardą Dijon
- Gruszka z daktylem, serkiem kremowym z Wasabi i cebulką perłową podana na pumperniklu
- Mus z pieczonej marchewki z czarnuszką na krakersie
- Szpinakowe ruloniki nadziewane pastą z suszonych pomidorów w sosie koperkowym /wege/
- Roladki z grillowanej cukinii z farszem z sera feta, świeżym oregano, rukolą i syropem klonowym/wege/
Słoiczki
- Crostini z tatarem z wędzonego łososia, oliwkami i limonką
- Crostini z tapenadą
- Crostini z wędzoną rybą, kaparami i koperkiem\
- Mini focaccia z suszonymi wędlinami i musami z warzyw
- Koreczki z mini mozzarellą i pomidorkami cherry
- Parfait z wątróbki drobiowej z żurawiną i jabłkiem na grzance z musztardą Dijon
- Gruszka z daktylem, serkiem kremowym z Wasabi i cebulką perłową podana na pumperniklu
- Mus z pieczonej marchewki z czarnuszką na krakersie
- Szpinakowe ruloniki nadziewane pastą z suszonych pomidorów w sosie koperkowym /wege/
- Roladki z grillowanej cukinii z farszem z sera feta, świeżym oregano, rukolą i syropem klonowym/wege/